Σκοπός

Η ικανοποίηση των αναγκών αερομεταφοράς των πελατών μας με συνέπεια, ποιότητα και ασφάλεια.

Όραμα

Η εξέλιξη σε βασικό παράγοντα εξυπηρέτησης αναγκών αερομεταφοράς σε μικρά περιφερειακά Ελληνικά και Ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Η Εταιρεία

Η Minoan Air από ιδρύσεώς της υιοθέτησε τη φιλοσοφία της επίπεδης οργανωτικής δομής και της ισχνής παραγωγικής διαδικασίας επιτυγχάνοντας έτσι ταχύτητα αποφάσεων, εμπορική ευελιξία και επιχειρησιακή ετοιμότητα ελαχιστοποιώντας το κόστος. Η επισταμένη προληπτική συντήρηση των αεροπλάνων αποδίδει μέγιστη αξιοπιστία αναχωρήσεων (dispatch reliability) που ανέρχεται σε 99,75%.

Σκοπός της Εταιρείας είναι να προσφέρει υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας με απαράμιλλη κανονικότητα αναχωρήσεων και με γνώμονα την ασφάλεια των πτήσεων. Απόδειξη του ότι η Minoan έχει πετύχει το σκοπό της είναι τα συμβόλαιά που κατάφερε να κατοχυρώσει στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέσα σε μόλις 12 μήνες λειτουργίας της.

Η Εταιρεία είναι στελεχωμένη από καταξιωμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία σε όλους τους τομείς των αερομεταφορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι γνώσεις, η εμπειρία και η συνέπεια των ανθρώπων της Minoan αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την ασφάλεια των πτήσεων.