Διαδικασία ακύρωσης εισιτηρίου

  1. Εάν η ακύρωση γίνει σε διάστημα μεγαλύτερο των 48 ωρών από την προγραμματισμένη ώρα πτήσης επιστρέφεται το 100% της τιμής του εισιτηρίου.
  2. Εάν η ακύρωση γίνει σε διάστημα μεταξύ 48-24 ωρών από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης επιστρέφεται το 50% του καθαρού ναύλου συν τους φόρους.
  3. Εάν η ακύρωση γίνει σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών από την προγραμματισμένη αναχώρηση του επιβάτη επιστρέφονται μόνο οι φόροι αεροδρομίων.
  4. Μετά την έκδοση του εισιτηρίου και για μόνο μισή ώρα πελάτης μπορεί να ζητήσει να ακυρώσει το εισιτήριο με 100% επιστροφή ναύλου .
  5. Ένα εισιτήριο μπορεί να παραμείνει ανοιχτό για ένα χρόνο από την ημέρα έκδοσης του. Εάν γίνει ανοιχτό σε διάστημα περισσότερο από 24ώρες πριν την αναχώρηση δεν θα υπάρχει χρέωση ενώ αν γίνει ανοιχτό μέσα στο τελευταίο 24ώρο από την ώρα αναχώρησης τότε θα υπάρχει χρέωση το 50% του καθαρού ναύλου, την επόμενη φορά που θα γίνει αντικατάσταση στο εισιτήριο. Εάν υπάρχει χρέωση για την αντικατάσταση, τότε η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί μόνο από το εκδοτήριο της εταιρίας και όχι σε κάποιο πρακτορείο. Εάν είναι παρόν ο επιβάτης, πληρώνει εκείνη τη στιγμή, ενώ αν η αλλαγή γίνει τηλεφωνικώς τότε η πληρωμή γίνεται την ημέρα της πτήσης, την ώρα του ελέγχου.